Nysjerrig på hva AI og maskinlæring kan gjøre for deg?

AI og maskinlæring for administrasjon av forsyningskjeden 

Intelligent planlegging og prisoptimalisering vinner 

Roboter som bygger prognoser for etterspørsel, påfyllingsordre og priser??? Hvem skulle tro det?!

Det er ikke helt slik, men det er et faktum at selskaper vil utlede mellom $1,3 billioner og $2 billioner i året i økonomisk verdi ved å bruke AI og maskinlæring for administrasjon av forsyningskjeden og produksjon. Det er ingen liten endring.

Blue Ridge sine intelligente planleggings- og prisløsninger integrerer AI og maskinlæring, slik at det skaper enorme økonomiske gevinster

Bruk 15 minutter på å diskutere utfordringene dine med en ekspert på planlegging og prising av forsyningskjeden.

Få gratis hjelp

Follow Us On Social

SEE DEMO

Maskinlæring og prisløsninger forenkler volatiliteten i forsyningskjeden

Digitalisering gjør at dagens administrasjon for forsyningskjeden føles “låst”. Store svingninger når det gjelder kunders etterspørsel, samt en økning i kostbare problemer på forsyningssiden, tvinger bedrifter til å tenke nytt når det gjelder planlegging og prissetting, samt ha fokus på sikkerhet, hastighet og forsikring. Hvordan påvirker maskinlæring krav-sensing og muliggjør proaktiv planlegging og prisstrategier?

Blue Ridge Supply Chain Planning Release 180 for forsyningskjeden benytter AI og maskinlæring for god etterspørsel-sensing,

Lær hvordan

Nå kan du lettere utnytte mulighetene som blir presentert på den raskt skiftende markedsplassen og som du ellers ville ha blitt savnet. Bruk Blue Ridge sine forbedrede sensorfunksjoner for etterspørsel for å skape rask verdi og vinne flere muligheter.

1 % prisendring kan gi over 22 % endring i bruttofortjeneste. I dagens dynamiske og veldig konkurransedyktige marked, må du ha innsyn i lagernivåer før du fastsetter priser. Det er så enkelt. Lær hvordan AI og teknologier for maskinlæring, som Blue Ridge sin prisoptimalisering, kan få deg dit.

Les blogginnlegget

La oss snakke

Les pressemeldingen

Hva er verdien av AI og maskinlæring for administrasjon av forsyningskjeden?