Curious What AI and Machine Learning Can 
Do for You?

Kunstmatige intelligentie (AI) en machinelearning (ML) in 
Supply Chain Management

De grote kracht van slimme planning én prijsoptimalisatie 

Robotten die de vraagvoorspelling, aanvulorders en prijzen bepalen??? Wie had dat ooit kunnen denken?!

Het zit weliswaar net iets anders maar het is wel een feit dat bedrijven per jaar tussen de € 1,1 triljoen en € 1,7 triljoen aan economische waarde ontlenen door het gebruik van kunstmatige intelligentie en machinelearning in supply chain management en de productiesector. Dat is niet niks.

De zeer slimme oplossingen van Blue Ridge voor planning en prijsoptimalisatie integreren AI en machinelearning om grote financiële voordelen mee te behalen.

Heb je 15 minuten om jouw uitdagingen te bespreken met een van onze SCP- en prijsoptimalisatie-experts?

Maak hier een afspraak

Follow Us On Social

Machinelearning (ML) en prijsoptimalisatie-oplossingen brengen rust in de logistieke wisselvalligheid

Digitalisering maakt dat supplychainmanagement-teams het gevoel hebben ‘vast’ te zitten. Sterke wisselvalligheden aan de vraagzijde en tegelijkertijd enorme kostenstijgingen aan de aanbodzijde dwingen bedrijven de uitvoering van hun planning- en prijsoptimalisatieprocessen te herzien met een focus op meer zekerheid, snelheid en garanties. Welke invloed heeft machinelearning op demandsensing en daarmee ook op het activeren van proactieve planning- en prijsoptimalisatiestrategieën?

Blue Ridge Supply Chain Planning release 180 gebruikt AI en machinelearning voor superieure prestaties op het gebied van demandsensing

Meer informatie

Je kunt nu nog meer voordeel halen uit de kansen op de huidige snel veranderende markten die je anders niet gehad zou hebben. Gebruik de verbeterde mogelijkheden van Blue Ridge op het gebied van demandsensing om snel rendement te halen en meer kansen te pakken.

Een prijswijziging van 1% kan meer dan 22% aan brutowinst opleveren. Daarom heb je in de dynamische en zeer concurrerende markten van tegenwoordig zicht nodig op de voorraadniveaus voordat je je prijzen vaststelt. Zo simpel ligt het gewoon. Lees hoe jij dat bereikt met behulp van de AI- en machinelearningtechnologieën van Blue Ridge Prijsoptimalisatie.

Lees de blog

Laten we een afspraak maken

Lees het persbericht

Wat is de waarde van AI en Machinelearning in Supply Chain Management?