Nooit meer achter de feiten aan lopen. 
Haal betrouwbare gegevens op!


Snel resultaat voor producenten van diergezondheids- en verzorgingsproducten

Verzamelen van retail- en distributiegegevens, vraagvoorspelling en gezamenlijke planning

Voor veel producenten is vraagvoorspelling en productieplanning pijnlijk inefficiënt. Er zijn vaak geen betrouwbare gegevens beschikbaar om beslissingen te nemen ten aanzien van productie, korte- en langetermijnplanning, grondstoffen of de inkoop van onderdelen.
Risico’s en kosten worden verder opgedreven door de hoeveelheid werk die erbij komt kijken om de vraagvoorspelling in spreadsheets te maken.

MEER INFORMATIEBRONNEN VAN BLUE RIDGE & RESIGHT

DATASHEET BLUE RIDGE & RESIGHT

De integratie van het volledig geautomatiseerde data-integratieplatform van ReSight met Supply Chain Planning en S&OP van Blue Ridge levert producenten snel zichtbare resultaten.

BLUE RIDGE GAAT SAMENWERKEN MET RESIGHT VAN COOPDIGITY

Het verzamelen van verkoopgegevens en vraagvoorspelling gaan perfect samen. Producenten kunnen vanaf nu de vraag met ultieme nauwkeurigheid en flexibiliteit voorspellen, de hoeveelheid misgelopen omzet en nabestellingen verminderen en hun zichtbaarheid verhogen.

Schakel het opslingereffect uit en kom uit de passieve modus van de vraag voorspellen. Kijk hier hoe wij dat doen, met gezamenlijke vraagvoorspellingsoplossingen die productiegegevens realtime aan retailgegevens koppelen.

HET OPSLINGEREFFECT IN DE LOGISTIEKE KETEN UITSCHAKELEN

Over ReSight

De Supply Chain Planning (SCP)-oplossingen van Blue Ridge zorgen ervoor dat distributeurs en retailers ongekende marges kunnen aanboren doordat de voorraadinformatie, verwerking van wijzigingen en synchronisatie realtime plaatsvinden. Blue Ridge combineert de vraagvoorspelling met de prijsoptimalisatiestrategie. Zo kunnen bedrijven onvoorspelbare marktontwikkelingen proactief laten meespelen en de juiste voorraad tegen de juiste prijs binnen het totale aanbod toewijzen. Het doel? Zowel boven als onder de streep maximale resultaten behalen. IIn een wereld waar verandering de enige constante factor is, geeft Blue Ridge meer zekerheid, meer snelheid en meer waarborgen. Dit is de reden waarom bedrijven met Blue Ridge in zee gaan. Het draait allemaal om sneller te kunnen reageren op onverwachte ontwikkelingen. That’s why major retailers and distributors rely on Blue Ridge for a more foreseeable future. Ga voor meer informatie naar www.blueridgeglobal.com.

Over Blue Ridge

SNEL KUNNEN REAGEREN OP MARKTONTWIKKELINGEN

De Voordelen

VRAAGVOORSPELLING & VRAAGPLANNING MET PRECISIE

VERBETERDE LOGISTIEKE KETEN, ZICHTBAARHEID EN CONTROLE

Understand product relationships like groups, lines, selling channels and families. Optimize profits through bundles, part substitutes and good-better-best scenario planning. 
Segment prices and easily modify over 
time to improve results.

Double-click to edit this text

ReSight biedt CPG-bedrijven inzicht in retailgegevens. ReSight is een BI-platform waarin het laden van gegevens van CoopDIGITy gekoppeld wordt aan een ebruiksvriendelijk omzetdashboard en een CRM-oplossing. ReSight is specifiek ontwikkeld voor CPG-bedrijven die de behoefte hebben om informatie uit verschillende gegevensbronnen te combineren tot een samenhangend geheel. ReSight heeft een klantvriendelijk ondersteuningsteam, levert bij de setup van het systeem hulp bij het opzetten van het afzetgebied en onderhoud van die setup, het opschonen van gegevens, controles van retaillocaties, eindgebruikerstrainingen, maandelijkse rapportages over de verzamelde gegevens en bedrijfsspecifieke rapporten. Ga voor meer informatie naar www.re-sight.com

Follow Us On Social

LET's TALK.

Heb je 15 minuten om jouw uitdagingen te bespreken met een van onze SCP- en prijsoptimalisatie-experts?

Kies hier een moment voor gratis advies

Dit is de reden waarom ReSight en Blue Ridge zijn gaan samenwerken om producenten van dierbenodigdheden in staat te stellen perfect aan de vraag van de markt te voldoen. Met een platform voor precieze vraagvoorspelling en een gezamenlijke vraagplanning dat geïntegreerd wordt met de meest recente retail- en distributieverkoopgegevens, krijg je een nauwkeurige vraagvoorspelling, een efficiënte planning, en meer zicht op en controle over de logistieke keten dan ooit te voren.


Bekijk een demo