Koester die marges
Neem contact met 
ons op!


Supply Chain Planning-oplossingen voor de levensmiddelenindustrie

Lege magen vullen, geen schappen

Wist je dat de Amerikaanse levensmiddelendetailhandel jaarlijks 8 miljoen ton afval produceert in distributiecentra en winkels, ofwel 18 miljoen dollar per jaar aan verloren omzet door overschotten en bedorven producten? De keerzijde daarvan is dat wisselvalligheden in de logistieke keten (zoals seizoensinvloeden, lange doorlooptijden, sluitingen en hamsteren) ervoor zorgen dat voorraadtekorten explosief stijgen.

MEER INFORMATIEBRONNEN VAN BLUE RIDGE

DATASHEET LEVENSMIDDELENDISTRIBUTIE

Bestellingenbeheer van beperkt houdbare producten van Blue Ridge geeft je de tools om beperkt houdbare producten op een winstgevende manier aan te vullen en het bestelproces ervan te helpen standaardiseren. 

KLANTVIDEO VAN 
MERCHANTS FOODSERVICE

Ontdek hoe Merchants Foodservice haar logistieke keten heeft getransformeerd door gebruik te maken van de op de cloud gebaseerde supplychain-technologie van Blue Ridge.

6 OPMERKELIJKE TRENDS IN DE NEDERLANDSE LEVENSMIDDELENINDUSTRIE ALS GEVOLG VAN DE TWEEDE 
CORONAGOLF (DEEL 1)

VERHOOG MARGES 
& WINSTEN

VOORDELEN VAN BLUE RIDGE

VERHOOG DE OMZET & 
PRODUCTBESCHIKBAARHEID

MAKKELIJK
NPASBAAR

Understand product relationships like groups, lines, selling channels and families. Optimize profits through bundles, part substitutes and good-better-best scenario planning. 
Segment prices and easily modify over 
time to improve results.

De logische reactie van een distributeur is dan om de veiligheidsvoorraad te vergroten. Het goede nieuw is… je hoeft niet langer toe te kijken hoe chaos in je voorraadplanning ten koste gaat van je marges. Maak kennis met Blue Ridge Supply Chain Planning, een door wetenschap gedreven oplossing die levensmiddelenbedrijven als die van jou helpen om artikelen op een consistente manier op voorraad te houden, terwijl ze tegelijkertijd een aanzienlijke hoeveelheid werkkapitaal van de planken trekken.

Bekijk een demo

ONZE DISTRIBUTIEKLANTEN IN DE 
LEVENSMIDDELENGROOTHANDEL EN CATERING

Follow Us On Social

24/7-ONDERSTEUNING DOOR EXPERTS VAN HET LIFELINE-TEAM

Echte mensen die proactief monitoren & continu de resultaten verfijnen

GEEN

MISLUKTE IMPLEMENTATIES

<90 

DAGEN TOT GO-LIVE

98% 

KLANTRETENTIE

SCP + PRIJSOPTIMALISATIE-OPLOSSINGEN =
EEN AANTREKKELIJKE MIX OM UIT TE PROBEREN

Blue Ridge combineert het meten van de vraag naar levensmiddelen en groenten met op machinelearning gebaseerde prijsoptimalisatietools. Optimaliseer de prijzen van grote aantallen producten, op meerdere locaties en via meerdere kanalen. Weet uit welke hoek de bedreigingen van je concurrenten komen. Simuleer de uitkomsten van prijswijzigingen proactief. Pas de prijzen continu aan om de vraag strategisch vorm te geven en nieuwe inkomsten en winstmarges te genereren.

Ik wil Prijsoptimalisatie bekijken

LET's TALK.

Heb je 15 minuten om jouw uitdagingen te bespreken met een van onze SCP- en prijsoptimalisatie-experts?

Plan hier een afspraak voor gratis advies

CIJFERS. LIEGEN. NIET.

Casestudy Blue Ridge

Lees de casestudy

Lees hoe een multi-channel levensmiddelenbedrijf gebruikmaakt van Blue Ridge om grip te krijgen op seizoensvraag, inefficiënties door levensmiddelen tussen divisies te verplaatsen uitbant, bederf vermindert en aanzienlijk snijdt in de veiligheidsvoorraad.

Top 15 van distributeurs in de levensmiddelenindustrie wint aanzienlijke hoeveelheid geld terug die vastzit in veiligheidsvoorraden

Supply Chain Planning:

Geheim recept voor snel rendement

Blue Ridge levert de meest robuuste planningtechnologieën voor het bepalen van vraag en aanbod, in combinatie met een gespecialiseerd LifeLine™-team. Denk aan LifeLine als aan uw souschef. Zij monitoren jullie analytics en geven deskundige aanbevelingen voor verdere verfijning, ook na implementatie.

Supply Chain Planning van Blue Ridge is ontworpen met uw bedrijf voor ogen. Met specifieke functies zoals prognoses voor vers- en seizoensproducten, meerdere aanvullingen per dag en houdbaarheidsbeheer. Stuur uw bedrijf op prognosenauwkeurigheid van meer dan 99%, toegenomen servicegraad en omzet, en toename van de marges door voorraadvermindering en verhoogde efficiëntie.

VERMINDER
BEDERF

VERHOOG 
DE EFFICIËNTIE

NIEUW 
WERKKAPITAAL

BLUE RIDGE OPGENOMEN IN DE FL100 VAN FOOD LOGISTICS: TOP TECHNOLOGY PROVIDERS VAN 2020

Food Logistics heeft Blue Ridge opgenomen in haar lijst van Top Software Technology Partners van 2020 omdat het platform in staat is de voorraadniveaus van distributeurs volledig te optimaliseren ten behoeve van zowel de omzet als de gewenste servicegraad voor de consument.

Lees hier meer over

Blogserie over 6 opmerkelijke trends die de Nederlandse levensmiddelenindustrie 
ons leert, als gevolg van de 2e coronagolf 
die door Europa waart.