Har du fått lager-hangover?Få kuren


Bygg din elastiske forsyningskjede for vin og brennevin 

Supply Chain Planning-løsninger, lage for nåtiden

Uansett om det er en pandemi, en tornado eller rominvadering, så er vi alle enige om at forrige vår slo oss alle ut av @$$e$ våre som en lang natt med absint.

Som distributør av vin og brennevin, er bedriften din mest sannsynlig i en bittersøt situasjon. Drikking av alkohol og salget gikk bokstavelig talt gjennom taket (yeah!), samtidig som skyhøy etterspørsel forvirret prognosene (buu!).
 Det var en skikkelig oppvåkning, men forsyningskjedens hendelser i 2020 lærte oss en viktig og permanent leksjon om forstyrrelser:

Bedriftens elastisitet MÅ være en topp teknologiprioritet for distribusjons-virksomheter av vin og brennevin i 2021 og utover.

Flere ressurprognoser hos blue ridge

Prognoser og datablad for distributører av vin og brennevin

oForstå fordelene med unik presisjon gir deg prognoser og
prosesser for påfyll.

Martignetti Companies kundevideo

oBlue Ridge tok seg tid til å forstå det presset Martignetti har for å tilfredsstille kundene sine. Se hvordan de bruker Blue Ridge sine løsninger for å drive ekte resultater, inkludert bedre effektivitet, færre dager med forsyning og begrenset med utsolgte produkter.

oSe en kort video for å se hvordan Blue Ridge supply chain planning-løsninger kan hjelpedistributører av vin og brennevin å oppnå en mer overskuelig fremtid.

Ekspertvideo for vin og brennevin

Øk margin og fortjeneste

Utbyttet er imponerende.

Øk salget og produkttilgjengelighet

Enkelt å bruke

Understand product relationships like groups, lines, selling channels and families. Optimize profits through bundles, part substitutes and good-better-best scenario planning. 
Segment prices and easily modify over 
time to improve results.

Våre distribusjonskunder for vin og brennevin

SCP + PRISLØSNINGER =
Den perfekte koblingen

Bruk sensingfunksjoner for vin og brennevin med maskinlæringsbaserte prisverktøy. Optimaliser priser på tvers av assortiment, lokasjoner og kanaler. Finn konkurransedyktige trusler. Simuler utfallet av prisendringer proaktivt. Forbedre prisene hele tiden for å forme etterspørselen og produsere nye inntekter/fortjenestemarginer på en strategisk måte.

Ta meg til priser

Veksttrend og referanser for vin og brennevin

  • Bransjen for vin og brennevin sitt samlede resultat fra måned til måned var opp fra 84 % til 85,1 % (februar til mars 2020)

  • Dette er sammenlignet med en nedgang fra 83,4 % til 81,8 % i vår totale kundebase i Nord-Amerika, Europa Asia-Stillehavet

  • Vin og brennevin er den eneste bransjevertikalen med en samlet forbedring sammenlignet med holdbare varer. Det gikk ned 1,2 %; Mat og drikke, ned 2 %; Annet, ned 2,5 %; og dårligst ut kom spesialhandel, som gikk ned 3,6 %

Blue Ridge arbeider med noen av de største distributørene av vin og brennevin for å bygge elastiske forsyningskjeder gjennom Supply Chain Planning-løsninger. Det er førerhuset vårt.

Vi sporet følgende trender med kunder i området ditt, siden de ble kryptert for å stabilisere uregelmessig etterspørsel og volatilitet det siste året:

Ta en skål. Nå kan du proaktivt administrere variable ledetider, politiske kjøp, sesongbaserte tilbud og få mer nøyaktighet i dine prognoser for etterspørsel. SCP gir rask verdi gjennom reduserte lager og lagerrelaterte kostnader, samtidig som inntektsmarginen forbedres for servicenivået og salg.

Se en demo

Føler du deg låst når det gjelder lagerbeslutninger? Må du svare raskere på endringer og muligheter?

I disse og andre usikre tider, lar Blue Ridge deg effektivt stabilisere kaos, administrere risiko med sesongmessig eller uregelmessig etterspørsel, forhandle effektivt med leverandører, eliminere ineffektivitet i planleggingen og mer for å låse opp nytt potensiale for fortjeneste.

Lås opp fortjenesten din

24/7 KONSULTERING FRA EKSPERTER GJENNOM LIFELINE

Faktiske mennesker overvåker og forbedrer resultatene proaktivt

INGEN FEILIMPLEMENTERINGER

<90 

DAGER PÅ Å GÅ LIVE

98%

RETENSJONSRATE

Bruk 15 minutter på å diskutere utfordringene dine med en ekspert på planlegging og prising av forsyningskjeden.

Få gratis hjelp

Follow Us On Social

Trender og beste praksis for distribusjonskjeden for vin og brennevin

Distribusjonstrender for vin og brennevin i 2020 var en påminnelse om at beste praksis for planlegging av etterspørsel starter med elastisitet i forsyningskjeden.

Les blogg