Gi marginene dine næring
La oss komme i kontakt


Supply Chain Planning-løsninger for distributører av mat

Fyll sultne mager, ikke hyller

Visste du at den amerikanske matvaresektoren genererer åtte millioner tonn avfall per år i distribusjonsentre og butikker, eller at de taper $18 milliarder per år i tapt verdi på grunn av for overlager og ødeleggelser? På den andre siden inkluderer det flyktige forhold i forsyningskjeden, inkludert sesongmessighet, lange ledetider, stengninger og hamstring som driver lagrene gjennom taket.

FLERE RESSURPROGNOSER HOS BLUE RIDGE

DATABLAD FOR EKSPERTISE FOR MATDISTRIBUSJON

Blue Ridge sin ordreadministrasjon gir verktøyene for å lønnsomt fylle dine ømtålige produkter og hjelpe til med å standardisere ømtålige ordre. 

MERCHANTS FOODSERVICE KUNDEVIDEO

Lær hvordan Merchants Foodservice har endret sin drift av forsyningskjeden med Blue Ridge sin skybaserte teknologi for forsyningskjeden.

SEKS TRENDER VERDT Å MERKE SEG SOM DEN TYSKE MATINDUSTRIEN HAR FUNNET FRA DEN ANDRE COVID-BØLGEN (DEL 1)

ØK MARGIN OG FORTJENESTE

FORDELER MED BLUE RIDGE

ØK SALGET OG PRODUKTTILGJENGELIGHET

ENKELT Å BRUKE

Understand product relationships like groups, lines, selling channels and families. Optimize profits through bundles, part substitutes and good-better-best scenario planning. 
Segment prices and easily modify over 
time to improve results.

Den vanligste reaksjonen til distributøren er å øke sikkerhetslageret. Gode nyheter ... Du trenger ikke lenger å se at lagerplanleggingen feirer på dine marginer. Møt Blue Ridge Supply Chain Planning som er en vitenskapelig drevet løsning for å hjelpe matvirksomheter som din å holde produkter på lager, samtidig som du trekker betydelig arbeidskapital fra hyllene.

SEE DEMO

REDUSERER SVINN

VÅRE KUNDER INNEN MATENGROS OG DISTRIBUSJON AV MATTJENESTER

Follow Us On Social

24/7 KONSULTERING FRA EKSPERTER GJENNOM LIFELINE

Faktiske mennesker overvåker og forbedrer resultatene proaktivt

INGEN FEILIMPLEMENTERINGER

<90 

DAGER PÅ Å GÅ LIVE

98% 

RETENSJONSRATE

SCP + PRISLØSNINGER =
EN SMAKFULL KOMBINASJON Å PRØVE

Blue Ridge blander sensingfunksjoner for mat og dagligvarer med maskinlæringsbaserte prisverktøy. Optimaliser prisene på tvers av assortiment, lokasjoner og kanaler. Finn konkurransedyktige trusler. Simuler utfallet av prisendringer proaktivt. Forbedre prisene hele tiden for å forme etterspørselen og produsere nye inntekter/fortjenestemarginer på en strategisk måte.

Ta meg til priser

Bruk 15 minutter på å diskutere utfordringene dine med en ekspert på planlegging og prising av forsyningskjeden.

Få gratis hjelp

TALL. LYVER. IKKE.

Blue Ridge Case Study

Les Case Study

Se hvordan en virksomhet med matvaretjenester i flere kanaler bruker Blue Ridge for å se sesongens etterspørsel, bli kvitt ineffektivitet i å flytte på matvarer, samt redusere ødeleggelse og sikkerhetsbeholdningen betydelig.

Topp 15 mattjeneste-distributører krever tilbake betydelige kontanter bundet i sikkerhetslager

Supply Chain Planning:

HEMMELIG OPPSKRIFT FOR RASK VERDIE

Blue Ridge leverer bransjens mest robuste teknologi for planlegging av tilbud og etterspørsel, som er ledet av et dedikert LifeLine™-team. Tenk på LifeLine som din soussjef. De overvåker dine analyser og ekspertanbefalinger for rask og kontinuerlig verdi lenge etter implementering.

Blue Ridge Supply Chain Planning ble skapt med din virksomhet i tankene. Få tilgang til spesielle funksjoner, inkludert prognoser for ferske produkter og sesongmessige produkter, påfylling innen dag, samt holdbarhet. Få mer enn 99 % forventet nøyaktighet, økt servicenivå og salg, samt marginvekst ved umiddelbar lagerreduksjon og effektivitet.

ØKER EFFEKTIVITETEN

NY ARBEIDSKAPITAL

BLUE RIDGE KÅRET TIL FOOD LOGISTICS' FL100: TOPP TEKNOLOGILEVERANDØRER I 2020

Food Logistics kåret Blue Ridge til sin liste over topp programvare-teknologipartnere i 2020 for plattformens evne til å optimalisere lagernivåene hos distributører både for fortjeneste og ønsket servicenivå til sluttkunden.

Les mer

Bloggseriene dekker seks trender som er verdt å lære fra den tyske matindustrien, nå som den andre bølgen med COVID farer gjennom Europa.