La oss snakke

Blue Ridge planlegger for NetSuite 


OUR AUTOMOTIVE CUSTOMERS

Blue Ridge planlegger å tilby NetSuite

SCP + PRICING SOLUTIONS =
HIGH-PERFORMANCE VALUE CREATION

More horsepower for you. Uniquely blend SCP with intelligent Pricing tools to take profit and margins from 0 to 60 instantly. 
Blue Ridge creates a value multiplier by blending demand sensing capabilities with price optimization across assortments, locations and channels. Find competitive threats. Simulate the outcome of price changes. Continually refine prices to strategically shape demand and produce new revenue streams/profit margins.

TAKE ME TO SUPPLY CHAIN PLANNING

Planlegg enkelt. Enhetlig skyløsning med unntaksdrevne dashbord for voksende team.

Plan med nøyaktighet. Sofistikerte algoritmer som forbedrer avgjørelser på tvers av alle kanaler, lokasjoner og SKU. Støttet av et fullt integrert BI-verktøy for å validere beslutningene dine.

Planlegg med smidighet. Ingen flere kjøp etter tidsplaner. Kjøp etter tjenestemål og lønnsomhet, samtidig som du reagerer raskere på nye hendelser og kunders atferd.

Planlegg med selvtillit. Spesiallaget og verifisert til Oracle sine høye standarder for sikkerhet og kvalitet.

Planlegging med NetSuite har aldri vært enklere.

Blue Ridge er bygget for NetSuite®, bygget for lønnsomhet.
Se, planlegg, forutsi og tilpass endringer før det skjer.


Last ned nå

Blue Ridge vil tilby NetSuite for et omfattende NetSuite-tilbud for prognoser og lageroptimalisering. En bedre lagerinvestering til lavest mulig pris, starter med en bedre prognose for etterspørsel både på lang og kort sikt.

NetSuite-planlegging fra Blue Ridge

VLagerintelligens | I skyen

Hvorfor Blue Ridge Planning for NetSuite

Automatisert etterspørsel og lagerplanlegging som er best i klassen

PlanningEdge er bygget for NetSuite og er enkel å implementere, vedlikeholde og bruke med den integrerte NetSuite-integrasjonsteknologien.

Det er mer enn et tillegg, siden det gir NetSuite bedre mulighet til å redusere lagerbeholdningen og øke kundeservicenivået med PlanningEdge.

PlanningEdge tilbyr enkle løsninger for komplekse utfordringer og spesialiserer seg på å levere bransjeprøvde verktøy for lagerplanlegging.


Bekijk een demo

Flere prognosemodeller

Innebygd maskinlæring som automatisk velger riktig modell for å forbedre nøyaktigheten for prognoser og reduserer lagerinvesteringen.

Optimalisering av påfyll

oSikrer at servicenivåer oppfylles og presenterer handlingsfrie anbefalinger
gjennom en arbeidsflyt som er enkel å følge.

Eventer/arrangementstyring

Omfattende planlegging av arrangementer kan automatiseres og justeres etter behov for å sikre kjøp i tide av kampanjevarer.

Multi Echelon lageroptimalisering

Optimaliser lageret for avhengige etterspørselssteder, både nedre og øvre echelon som leverer kanaler for kunder, for å redusere variasjon og sikre at investeringer blir lønnsomme og effektive.

Åpen for kjøp-analyse

Simuler endringer på ethvert tilgjengelig nivå i produkt-sted-kanalhierarkiet. Da kan du se hvordan prognoseendringer påvirker budsjettet for åpent kjøp.

Sortimentanalyse

Sjekk hvilke produkter og leverandører som bidrar mest til salg/lønnsomhet. Bruk dashbord i sanntid for å identifisere kategorier med produkter og/eller leverandører som må byttes ut.

Follow Us On Social

Bruk 15 minutter på å diskutere utfordringene dine med en ekspert på planlegging og prising av forsyningskjeden.

Få gratis hjelp