Gå til hovedinnhold

sdcexec-manufacturers-planning-data-collectionJeg ville være villig til å satse på at det er det veldig få produksjonsbedrifter som vil beskrive prognoser og planlegging som "samarbeidende", langt mindre "smertefri".

Skyld på pandemien. Skyld på e-handel. Skyld på handelstariffer, transportkostnader, leverandør(feil)kommunikasjon eller de dumme upålitelige regnearkene.

Uansett hva det er, utgjør det hele utfordringer og frustrasjon.

Produksjonsbedrifter står overfor en ekstraordinær utfordring i prognoser og planlegging på grunn av den begrensede tilgjengeligheten eller påliteligheten til forbruker-, detaljhandels- og distribusjonsdata.

Her er hva som skjer...

Bullwhip-effekten

Fordi etterspørselssignalene blir mer uklare og prognosefeilen multipliserer jo høyere du går opp i forsyningskjeden, ligger produksjons-/lagerbeslutninger på toppen etter og samsvarer aldri med det som skjer på forbruker-/detaljnivå – en veldig kostbar frakobling kalt The Bullwhip Effekt. Les mer: Slik slår du av Bullwhip-effekten

Dårlig etterspørselsføling og ineffektive datainnsamlingsmetoder, som manuell planlegging og regneark, resulterer i prognosekaos, unødvendig risiko, kostnader og hodepine for prosessen. Men gode nyheter...

Nye datainnsamlingsløsninger integrert med samarbeidende prognoser og forsyningskjedeplanlegging eliminerer disse utfordringene og gjør det mulig for produsenter å navigere i kaos med selvtillit . Disse løsningene kobler produksjonskjeden til forbrukeren og automatiserer samarbeidende prognoseprosesser.

NYE DATAINNSAMLING OG SAMARBEIDSPROGNOSEVERKTØY ARBEID SAMMEN FOR Å INTEGRERE DETALJDATA I DIN PROGNOSE FOR ALLE Å SE, I SANNTID.

Alle på samme side

Blue Ridge har inngått samarbeid med ReSight fra CoopDIGITy for å lage en integrert løsning som gjør prognoser i produksjon smertefri. Bedre prognosenøyaktighet, effektive planleggingsprosesser, forsyningskjedesynlighet og kontroll. Med alle data 'prikker' tilkoblet.

resight-data-innsamling-etterspørsel-planlegging-for-produsenterReSights fullstendig administrerte datainnsamlingsplattform integreres med Blue Ridge Supply Chain Planning og Sales and Operations Planning (S&OP) løsninger, for en fullstendig synkronisert samarbeid motor.

Vi er begeistret over denne verdiskapningen, siden den vil gi produsentene noen virkelig kraftige byggeklosser, alt i en enkelt, konfigurerbar plattform, inkludert:

  • Detaljhandel og distribusjon gjennomsalg av datainnsamling
  • Nøyaktig etterspørselsprognose etter vare, kunde og kanal
  • Krev planleggingssamarbeid
  • Konsensusplanlegging og markedstrendanalyse

Hvis du er i produksjon, sjekk definitivt ut mer om denne nye samarbeidsprognoseløsningen i Supply & Demand Chain her.